LIGHTS (10 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001365 GLOWORM Alpha Plus Set 1200 Lumens 4h De geheel nieuwe Gloworm Alpha! Deze kleine 1200 Lumen lamp zet als geen ander de maatstaf voor kwaliteit, lichtgewicht en betaalbaar nachtrijden. Met een magere 69 g (alleen licht) en met de kleinste voetafdruk van het Gloworm-assortiment, is de Gloworm Alpha PLUS de perfecte optie voor helm- en stuurmontage.

De Alpha PLUS wordt geleverd met een grotere 4-cels 6800mAh-batterij, in tegenstelling tot de 2-cels 3400mAh die bij de Alpha wordt gevonden, waardoor je wat meer sap in de tank hebt.

Nu met Wireless TX Remote Support – De Gloworm Alpha ondersteunt nu onze revolutionaire Wireless TX Remote. *TX-afstandsbediening niet inbegrepen – moet apart worden aangeschaft.

OPMERKING – G1.0-lampen zijn niet compatibel met G2.0-batterijen

Pas uw lichtopbrengst aan - IMT (Intelligent Mode Technology)
IMT definieert het Gloworm-ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om de Gloworm-lamp in de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie.Standaardinstellingen
Trail - laag / gemiddeld / hoog. Speciale modus: Super Dim
Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: flits (1 flits elke 2 seconden – flitspatroon is hoog/laag/hoog) Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Bovendien wordt de Alpha uitgeschakeld door de knop ca. 5sec ingedrukt te houden. IMT geeft je de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder dat je ze elke keer hoeft te openen als je van de hoge modus naar de lage modus gaat.  aaa
(min. 1)
v
001700 GLOWORM CX Light Set 1200 Lumens 2h De Gloworm CX tilt innovatie naar een nieuw niveau. De CX is veel meer dan een goed geprijsde pendellamp - de CX brengt alles-in-één verlichting naar de toekomst. De CX maakt gebruik van op maat gemaakte vervangbare optica om een ??straal te produceren die perfect is voor de gewenste toepassing, voor het gemak is hij USB-oplaadbaar en kan hij naadloos op de staven of helm worden gemonteerd.

Met een gewicht van slechts 200 gram kan de CX worden opgeladen terwijl hij wordt gebruikt, wat betekent dat hij kan worden opgeladen met een dynamo USB-apparaat. De CX is geschikt voor OTG (On The Go) en kan worden gebruikt om andere apparaten op te laden, zoals uw telefoon of GPS.

De CX heeft een vervangbare batterij voor langere looptijden en maakt gebruik van gemeenschappelijke montagesystemen voor ultieme veelzijdigheid.

Simpel gemak!

*CX is niet compatibel met de TX draadloze afstandsbediening, maar bevat wel een bedrade afstandsbediening*

Pas uw lichtopbrengst aan - IMT (Intelligent Mode Technology)
IMT definieert het Gloworm-ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om de Gloworm-lamp met de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie.
Standaard instellingen
Trail - laag / gemiddeld / hoog. Speciale modus: Super Dim
Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: Flits (1 flits elke 2 seconden – flitspatroon is Hoog/Laag/Hoog) Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Bovendien wordt de CX uitgeschakeld door de knop ongeveer 5 seconden ingedrukt te houden. IMT geeft je de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder dat je ze elke keer hoeft te openen als je van de hoge modus naar de lage modus gaat.  gg
(min. 1)
v
001701 GLOWORM Alpha Light Set 1200 Lumens 2h Deze kleine 1200 Lumen lamp zet als geen ander de maatstaf voor kwaliteit, lichtgewicht en betaalbaar nachtrijden. Met een magere 69 g (alleen licht) en met de kleinste voetafdruk van het Gloworm-assortiment, is de Gloworm Alpha de perfecte optie voor zowel helm- als stuurmontage. De Alpha is een premium prijsoptie voor diegenen die willen gaan rijden in de nacht, tot en met doorgewinterde liefhebbers. Nu met Wireless TX Remote Support - De Gloworm Alpha ondersteunt nu onze revolutionaire Wireless TX Remote. *TX-afstandsbediening niet inbegrepen – moet apart worden aangeschaft.

OPMERKING – G1.0-lampen zijn niet compatibel met G2.0-batterijen

Pas uw lichtopbrengst aan - IMT (Intelligent Mode Technology)

IMT definieert het Gloworm-ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om de Gloworm-lamp in de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie.Standaardinstellingen

Trail - laag / gemiddeld / hoog. Speciale modus: Super Dim

Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: flits (1 flits elke 2 seconden – flitspatroon is hoog/laag/hoog) Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Bovendien wordt de Alpha uitgeschakeld door de knop ca. 5sec ingedrukt te houden. IMT geeft je de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder dat je ze telkens opnieuw hoeft te openen als je van de hoge modus naar de lage modus gaat 
 pp
(min. 1)
v
001822 GLOWORM XSV Light Set 3400 Lumens (Wireless) 1h30 De Gloworm XS heeft nu een grote broer. Het Gloworm XSV-lichtsysteem levert 3400 lumen met behoud van de kleine vormfactor die van een Gloworm wordt verwacht. Het is slechts 2 gram zwaarder dan de XS en 10% groter. Ontworpen als een schijnwerper, creëert het een groter en gelijkmatiger bundelpatroon dan de XS.
De XSV kan op beide stangen (met de meegeleverde QR-bevestiging) of helm worden gemonteerd en is zo licht dat hij zelfs met een hoofdband kan worden gedragen! (Hoewel het misschien een beetje eXceSsiVe is) Dit licht is klaar voor alles wat je eraan kunt geven, een perfecte combinatie van helderheid, gewicht, looptijd en waarde. De XSV is klaar om golven te maken in de fietsgemeenschap.
Pas uw lichtopbrengst aan - IMT (Intelligent Mode Technology) IMT definieert de Gloworm-ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om de Gloworm-lamp in de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie.
 
Standaard instellingen
Trail - Laag / Gemiddeld / Hoog. Speciale modus: Super Dim
Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: Flits (1 flits om de 2 seconden - Flitspatroon is Hoog / Laag / Hoog)
Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een onderbreking van een constante lichtstraal te hebben. Bovendien wordt de X2 uitgeschakeld door de knop 5 seconden ingedrukt te houden. IMT biedt u de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder dat u ze elke keer opnieuw hoeft te openen wanneer u van de Hoge modus naar de lage modus gaat.


 nn
(min. 1)
v
002511 Gloworm X2 (2.0) lightset 2000 Lumens Het perfecte fietslicht is geëvolueerd. De Gloworm X2 is nu klaar om de ruigste paden en langste nachten aan te gaan met een output van 2000 lumen en een looptijd van 4 uur - waardoor het de perfecte metgezel is voor serieuze nachtelijke avonturen. Met de Gloworm Link mobiele app kunt u uw lichtniveaus aanpassen aan uw exacte behoeften of gewoon aansluiten en spelen. De Gloworm X2 (G2.0) is onze meest robuuste X2 tot nu toe, met een polycarbonaat schaalbatterij, vermoeidheidsbestendige/afneembare kabel en waterdichtheid. Je kunt dit licht overal mee naartoe nemen en het zal blijven terugkomen voor meer.

Gloworm Link mobiele app
Gloworm Link maakt het aanpassen van uw licht eenvoudig en handig. Met Link kunt u kiezen tussen 1 en 4 lichtniveaus en het type lichtpatroon voor elk niveau: vast of knipperend. U kunt de intensiteit van de vaste straal programmeren van 1-100% of kiezen uit een van de drie knipperpatronen. Link geeft ook de huidige batterijlading en diagnostische informatie.

Standaard instellingen
Laag (20%) / Gemiddeld (70%) / Hoog (100%).
Speciale modus: onderbroken flitspatroon

De speciale modus wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de knop wanneer het licht uit is. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Het licht gaat uit door de knop ca. 2 seconden ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
2000 Lumen
4 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G2.0)
Aanpasbaar straalpatroon
Compatibiliteit met mobiele apps
Afneembare voedingskabel

OPMERKING – G2.0-lampen zijn niet compatibel met G1.0-batterijen kikigj;gv
(min. 1)
v
002512 Gloworm X2 (2.0) ADVENTURE lightset 2000 Lumens Generatie 2.0 van de Gloworm X2 Adventure bouwt voort op een van onze meest populaire modellen en maakt het nog beter. Met een output van 2000 lumen die wordt geregeld door een set aangepaste optica, is de X2 Adventure op alles voorbereid. Deze lichtgewicht opstelling is geschikt om alleen te gebruiken of in combinatie met een tweede apparaat en is voorzien van een Bluetooth-afstandsbediening en een looptijd van 2 uur, waardoor hij zowel handig als gebruiksvriendelijk is. De X2 Adventure is de meest veelzijdige lamp in ons assortiment en kan worden aangepast met de Gloworm Link mobiele app.

Gloworm Link mobiele app
Gloworm Link maakt het aanpassen van uw licht eenvoudig en handig. Met Link kunt u kiezen tussen 1 en 4 lichtniveaus en het type lichtpatroon voor elk niveau - vast of knipperend. U kunt de intensiteit van de vaste straal programmeren van 1-100% of kiezen uit een van de drie knipperpatronen. Link geeft ook de huidige batterijlading en diagnostische informatie.

Standaard instellingen
Laag (20%) / Gemiddeld (70%) / Hoog (100%).
Speciale modus: onderbroken flitspatroon

De speciale modus wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de knop wanneer het licht uit is. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Het licht gaat uit door de knop ca. 2 seconden ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
2000 Lumen
2 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G2.0)
Aanpasbaar straalpatroon
Compatibiliteit met mobiele apps
Afneembare voedingskabel

OPMERKING – G2.0-lampen zijn niet compatibel met G1.0-batterijen  kikigj;gv
(min. 1)
v
002513 Gloworm XS (2.0) lightset 2800 Lumens Onze Gloworm XS (G2.0) boordevol functies is gekoppeld aan het Power Pack 10 voor maximale helderheid en toonaangevende runtime. De XS is de perfecte balans tussen gewicht en output, waardoor hij licht genoeg is voor een helm en helder genoeg voor het stuur. Combineer de 2800 lumen met het gemak van een draadloze afstandsbediening en aanpassing van de mobiele app en je hebt de perfecte partner voor je volgende ontsnapping buiten de kantooruren.

Gloworm Link mobiele app
Gloworm Link maakt het aanpassen van uw licht eenvoudig en handig. Met Link kunt u kiezen tussen 1 en 4 lichtniveaus en het type lichtpatroon voor elk niveau: vast of knipperend. U kunt de intensiteit van de vaste straal programmeren van 1-100% of kiezen uit een van de drie knipperpatronen. Link geeft ook de huidige batterijlading en diagnostische informatie.

Standaard instellingen
Laag (20%) / Gemiddeld (70%) / Hoog (100%).
Speciale modus: onderbroken flitspatroon

De speciale modus wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de knop wanneer het licht uit is. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Het licht gaat uit door de knop ongeveer 2 seconden ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
2800 Lumen
3 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G2.0)
Aanpasbaar straalpatroon
Compatibiliteit met mobiele apps
Afneembare voedingskabel

OPMERKING – G2.0-lampen zijn niet compatibel met G1.0-batterijen  gj;gvh
(min. 1)
v
002514 Gloworm XS ADVENTURE (2.0) lightset 2800 Lumens De immer populaire Gloworm XS is gekoppeld aan het Power Pack 5 om de XS Adventure te creëren. Deze koppeling maakt een lichtere opstelling mogelijk zonder in te boeten aan lichtopbrengst. De XS is de perfecte balans tussen gewicht en output, waardoor hij licht genoeg is voor een helm en helder genoeg voor het stuur. Combineer de 2800 lumen met het gemak van een draadloze afstandsbediening en aanpassing van de mobiele app en je hebt de perfecte partner voor je volgende ontsnapping buiten de kantooruren.

Gloworm Link mobiele app
Gloworm Link maakt het aanpassen van uw licht eenvoudig en handig. Met Link kunt u kiezen tussen 1 en 4 lichtniveaus en het type lichtpatroon voor elk niveau: vast of knipperend. U kunt de intensiteit van de vaste straal programmeren van 1-100% of kiezen uit een van de drie knipperpatronen. Link geeft ook de huidige batterijlading en diagnostische informatie.

Standaard instellingen
Laag (20%) / Gemiddeld (70%) / Hoog (100%).
Speciale modus: onderbroken flitspatroon

De speciale modus wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de knop wanneer het licht uit is. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Het licht gaat uit door de knop ca. 2 seconden ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
2800 Lumen
1,5 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G2.0)
Aanpasbaar straalpatroon
Compatibiliteit met mobiele apps
Afneembare voedingskabel

OPMERKING – G2.0-lampen zijn niet compatibel met G1.0-batterijen  gj;gvh
(min. 1)
v
002515 GLOWORM XSV (2.0) Light Set 3600 Lumens Ons krachtigste licht is zojuist helderder geworden. De XSV (G2.0) loopt voorop met zijn output, functies en prestaties. De combinatie van ons helderste licht en grootste Power Pack creëert een unie die moeilijk te verslaan is in de wereld van fietsverlichting. Door het straalpatroon en de lichtopbrengst aan te passen, kunt u de Gloworm XSV instellen op uw gewenste runtime- en trail-omstandigheden. Terwijl de relatief kleine vormfactor en superieure montageopties je de vrijheid geven om het licht op te stellen waar je het het meest nodig hebt. De XSV verandert de manier waarop u 's nachts rijdt!

Gloworm Link mobiele app
Gloworm Link maakt het aanpassen van uw licht eenvoudig en handig. Met Link kunt u kiezen tussen 1 en 4 lichtniveaus en het type lichtpatroon voor elk niveau: vast of knipperend. U kunt de intensiteit van de vaste straal programmeren van 1-100% of kiezen uit een van de drie knipperpatronen. Link geeft ook de huidige batterijlading en diagnostische informatie.

Standaard instellingen
Laag (20%) / Gemiddeld (70%) / Hoog (100%).
Speciale modus: onderbroken flitspatroon

De speciale modus wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de knop wanneer het licht uit is. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. Het licht gaat uit door de knop ongeveer 2 seconden ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
3600 Lumen
2 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G2.0)
Aanpasbaar straalpatroon
Compatibiliteit met mobiele apps
Afneembare voedingskabel

OPMERKING – G2.0-lampen zijn niet compatibel met G1.0-batterijen  gj;gvh
(min. 1)
v
002516 Gloworm X2 (2.0) 1700 lumen De Gloworm X2 1700 houdt de prijs laag, maar de functies hoog! Met 1700 lumen en een draadloze afstandsbediening maakt de X2 1700 indruk. Een bewezen systeem dat feilloos is uitgevoerd voor rijders over de hele wereld. De X2 1700 wordt aangedreven door onze kleine 2-cel batterij (met ingebouwde brandstofmeter), waardoor het hele systeem licht genoeg is voor montage op een helm of hoofdband. Voeg daarbij een aanpasbaar optiekpakket en een robuuste buitenkant, de X2 Adventure is gebouwd om zelfs in de zwaarste avonturen te presteren.

Standaard instellingen
Trail - laag / gemiddeld / hoog. Speciale modus: Super Dim
Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: flits (1 flits elke 2 seconden - flitspatroon is hoog/laag/hoog)

De speciale modus wordt geactiveerd door de knop 2 sec ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een constante lichtstraal te onderbreken. De X2 1700 wordt uitgeschakeld door de knop ca. 5sec ingedrukt te houden.

Belangrijkste kenmerken:
1700 Lumen
1,5 uur looptijd bij maximale helderheid
Draadloze TX-afstandsbediening (G1.0)
Aanpasbaar straalpatroon

OPMERKING – G1.0-lampen zijn nog niet compatibel met G2.0-batterijen  yi;guk
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next