Mountainbike Shoes (11 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002709 Vittoria MTB shoes HERA Black Hera MTB is gemaakt van een synthetisch PU-bovenwerk dat zorgt voor een grote flexibiliteit en minder beperkende pasvorm. Hera MTB is geïntegreerd met het CRS-sluiting micro-verstelbaar gespsysteem en dubbele riem die de voet gelijkmatig omhult. Hera MTB heeft een Nylon MTB-zool en is geïntegreerd met de EFC-binnenzool.

1x CRS sluiting + 2X velcro strips rgravzrs
002710 Vittoria MTB shoes RAPIDE - White Rapide MTB is ideaal voor de fietser die op zoek is naar een comfortabele fietsschoen. De configuratie van de riemsluiting, het zeer eenvoudig te gebruiken systeem, met het zachte synthetische PU-bovenwerk zorgt voor een gemakkelijke pasvorm en absoluut comfort tijdens het trappen. Rapide MTB is gemaakt met nylon MTB-zool en geïntegreerd met de EFC-binnenzool. 

GEWICHT: 315 gram. (EU-41) 
3x velcro sluiting n;<nbn
002868 Vittoria MTB shoes RAPIDE - Black Rapide MTB is ideaal voor de fietser die op zoek is naar een comfortabele fietsschoen. De configuratie van de riemsluiting, het zeer eenvoudig te gebruiken systeem, met het zachte synthetische PU-bovenwerk zorgt voor een gemakkelijke pasvorm en absoluut comfort tijdens het trappen. Rapide MTB is gemaakt met nylon MTB-zool en geïntegreerd met de EFC-binnenzool. 

GEWICHT: 315 gram. (EU-41) 
3x velcro sluiting vefdsv
002869 Vittoria MTB shoes HERA White Hera MTB is gemaakt van een synthetisch PU-bovenwerk dat zorgt voor een grote flexibiliteit en minder beperkende pasvorm. Hera MTB is geïntegreerd met het CRS-sluiting micro-verstelbaar gespsysteem en dubbele riem die de voet gelijkmatig omhult. Hera MTB heeft een Nylon MTB-zool en is geïntegreerd met de EFC-binnenzool.

1x CRS sluiting + 2X velcro strips zEFCESD
002870 Vittoria MTB shoes ALISE Black Alisè MTB, met zijn moderne design en tweekleurige kleuren, is een zeer comfortabele fietsschoen met geweldige prestaties. In tegenstelling tot onze eersteklas fietsschoenen die technisch worden gekenmerkt als stijver en soms niet zo comfortabel voor toerfietsers, is Alisè MTB gemaakt met synthetische PU en 3D-textuurafwerking met behulp van een zachter materiaal voor het bovenwerk dat meer flexibiliteit mogelijk maakt in het teengebied en minder vernauwende pasvorm. De enkele BOA® L6-wijzerplaat zorgt voor een perfecte pasvorm en de nylon MTB-zool garandeert comfort en stijfheid voor een pijnvrije ervaring. Alisè MTB is geïntegreerd met de EFC-binnenzool.

1x Boa sluiting
WEIGHT: 315 gr. (EU 41) DF cx
002872 Vittoria MTB shoes KOM Black KOM is de juiste balans tussen kwaliteit en prijs en haalt inspiratie uit onze eersteklas fietsschoen. Kom komt met zeer eenvoudige lijnen met opvallende kleuren, gemaakt voor de veeleisende fietser, op zoek naar details en hoge prestaties. De dubbele BOA® L6-draaisluiting met de XECARB® 10-zool geven de schoen een uitstekende pasvorm en optimale stijfheid met behoud van een comfortabel loopgevoel. Het bovenwerk wordt gekenmerkt door zijn zachtheid, omhullend de voet, ventilerend en slijtvast dankzij de bescherming op de neus en de hiel. Kom wordt aangevuld met het EFC.  vedszfds
002903 Vittoria MTB shoes KOM GREEN-BLACK KOM is de juiste balans tussen kwaliteit en prijs en haalt inspiratie uit onze eersteklas fietsschoen.
 Kom komt met zeer eenvoudige lijnen met opvallende kleuren, gemaakt voor de veeleisende fietser, op zoek naar details en hoge prestaties. De dubbele BOA® L6-draaisluiting met de XECARB® 10-zool geven de schoen een uitstekende pasvorm en optimale stijfheid met behoud van een comfortabel loopgevoel. Het bovenwerk wordt gekenmerkt door zijn zachtheid, omhullend de voet, ventilerend en slijtvast dankzij de bescherming op de neus en de hiel. Kom wordt aangevuld met het EFC.  vzdsdsdvwxc
002916 Vittoria MTB shoes KOM Grey KOM is de juiste balans tussen kwaliteit en prijs en haalt inspiratie uit onze eersteklas fietsschoen.
 Kom komt met zeer eenvoudige lijnen met opvallende kleuren, gemaakt voor de veeleisende fietser, op zoek naar details en hoge prestaties. De dubbele BOA® L6-draaisluiting met de XECARB® 10-zool geven de schoen een uitstekende pasvorm en optimale stijfheid met behoud van een comfortabel loopgevoel. Het bovenwerk wordt gekenmerkt door zijn zachtheid, omhullend de voet, ventilerend en slijtvast dankzij de bescherming op de neus en de hiel. Kom wordt aangevuld met het EFC.  fZEEFZSD
002942 Vittoria MTB shoes RAPIDE - Blue Rapide MTB is ideaal voor de fietser die op zoek is naar een comfortabele fietsschoen. De configuratie van de riemsluiting, het zeer eenvoudig te gebruiken systeem, met het zachte synthetische PU-bovenwerk zorgt voor een gemakkelijke pasvorm en absoluut comfort tijdens het trappen. Rapide MTB is gemaakt met nylon MTB-zool en geïntegreerd met de EFC-binnenzool.

GEWICHT: 315 gram. (EU-41)
3x velcro sluiting gik;gt
002965 Vittoria MTB shoes NOX Grey-Black  reqg"revrz
002967 Vittoria MTB shoes NOX Bronze-Black  dvxbvsfv
 
Prev[1]Next