4-SHORE WHEELS (2 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001919 9TH WAVE 4-SHORE CARBON DT 350 Strandrace| 29er Wielen| Voor 2.25 - 2.6 Banden| Velgbreedte 33.5 - 40.0 mm (in/out)

Estimated delivery time: Standard wheels 2 - 3 days | Custom Color Wheels 6 - 8 weeks

Onze meest speciale en unieke wielset: de eerste en enige Aero mountainbike wielen ter wereld. 1635g

Speciaal ontworpen om aan de eisen van strandracers te voldoen. De niche in mountainbiken waar brede banden, snelheid en Aero-voordeel samenkomen. Daarnaast zijn het perfecte wielen in elke situatie waar het oppervlak los is en brede banden de beste keuze zijn, zoals snowbiking en Enduro.
Onderzoek maakte duidelijk dat een 42 mm diepe velg de beste maat is in combinatie met de toch al grote banden. De breedte van 40 mm buiten en 34 mm binnen is optimaal om de banden te ondersteunen zonder dat de band te rond of te vlak op de velg staat.
De velg heeft de typische 9th Wave kenmerken: we hebben de velgen asymmetrisch gemaakt. We doen dit met al onze velgen zodra we de mogelijkheid zien. Vanwege de asymmetrische vorm kunnen we wielen van betere kwaliteit bouwen met een minimaal verschil in spaakspanning tussen beide zijden van de wielen. De kwaliteit en rijeigenschappen van de wielen worden hier aanmerkelijk beter van.
De wielen zijn gebouwd met DT Swiss Aerolite spaken, messing nippels en met standaard of boost-naven. Andere configuraties zijn beschikbaar.

VENTIELEN EN  SCHIJFREMMEN
Alle 9th  Wave tubeless wielen worden standaard geleverd met velglint en lichtgewicht aluminium ventielen geïnstalleerd. En als je schijfremmen met jouw wielen bestelt monteren we deze gelijk, zodat je zo snel mogelijk jouw nieuwe wielen kan rijden! kydl
(min. 1)
v
002628 9th wave 4-Shore 29 Carbon wheels | DT Swiss 240 EXP SP (6-Bolt) (only on order) Waarschijnlijk onze meest bijzondere en unieke wielset: de eerste en enige aero-mountainbikewielen ter wereld.

Dit is de Ninefold versie van de 4-Shore wielset. Het Ninefold-label is alleen gereserveerd voor ultralichtgewicht prestatieproducten van 9th Wave. Wilt u meer informatie over Ninefold producten? Klik hier!.

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van strandracers. De niche in mountainbiken waar grote banden, snelheid en aerodynamisch voordeel samenkomen. En, zo blijkt, ook erg handig in elke situatie waar het oppervlak los is en brede banden de beste keuze zijn, zoals snowbiken en Enduro.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een 42 mm diepe velg de beste maat is in combinatie met de toch al grote banden. De breedte van 40 mm buiten en 34 mm binnen is optimaal om de banden te ondersteunen zonder dat de band te bol of te plat op de velg ligt.

De velg heeft de typische 9th Wave signatuur: we hebben de velgen asymmetrisch gemaakt. Dit doen we met al onze velgen zodra we de mogelijkheid zien. Door de asymmetrische vorm kunnen we kwalitatief betere wielen bouwen met een minimaal verschil in spaakspanning tussen beide zijden van de wielen. De constructiekwaliteit van de wielen en uiteindelijk de rijeigenschappen zullen hiervan profiteren.

De wielen zijn gebouwd met DT Swiss Aerolite-spaken en messing nippels en met standaard- of boost-naven. Andere configuraties zijn beschikbaar.

Ninefold-wielen zijn verkrijgbaar met een breed scala aan naven. U kunt de naven kiezen die aan uw eisen voldoen: 9th Wave Zale-naven of de bewezen kwaliteit van DT Swiss met 350 en 240 EXP-naven. Bovendien bieden we het ultieme in lichtgewicht, stijfheid en duurzaamheid: de DT Swiss 180 naven met de geheel nieuwe RATCHET EXP en SINC keramische lagers.

Alle 9th Wave tubeless wielen worden standaard geleverd met velglint en lichtgewicht aluminium ventielen.

Dichtbij
Ultra lichtgewicht negenvoudige versie
42 mm hoge tubeless ready carbon velgen met asymmetrisch velgprofiel
Uitstekende aerodynamische eigenschappen
40 mm brede velg met 34 mm binnenbreedte voor optimale bandenondersteuning, ook bij lage bandenspanning  ETHBEGB
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next