COVER MY BACK (2 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001513 CloseTheGap Cover my Back 2 Naast de succesvolle HideMyBell komt CloseTheGap met een nieuw uniek product: CoverMyBack. De nieuwkomer rekent af met een aantal frustraties uit de praktijk. Hoe plaats je een achterlampje rondom een aero zadelpen? En hoe zorg je ervoor dat een achterlampje er wel cool uit ziet? Maar ook hoe voorkom je dat een minimalistisch spatbordje voor onder je zadel niet los schiet of scheef gaat? Tijd voor een oplossing van het Nederlandse start-up bedrijf met als resultaat de CoverMyBack. 
Product details
De CoverMyBack bestaat uit drie delen: de universele lamphouder, het spatbord en de zadelrail adapter. Alle drie de onderdelen zijn van het kunststof POM gemaakt. Deze hoogwaardige polymeer geeft sterkte en stabiliteit. De zadelrail adapter plaats je door middel van twee klemdelen in een handomdraai stevig aan de zadelrail. Rondom de universele lamphouder plaats je een standaard achterlamp op de beste positie: op ooghoogte van automobilisten. Daarnaast geeft deze plaatsing ook de beste en minimalistische looks aan je fiets. Het spatbordje heeft met strakke lijnen een moderne vormgeving. Met een lengte van 290 millimeter wordt je achterste goed droog gehouden. Met dank aan de schuif verbinding met vergrendeling klik je de beschermer in no-time vast.
 
CloseTheGap ontwerpt, aan jouw de keuze in gebruik:
1.	Spatbord - lamphouder onder zadel
2.	Spatbord - lamphouder bovenop spatbord
3.	Spatbord zonder lamphouder
4.	Lamp houder zonder spatbord
5.	GoPro style houder (optioneel) aan zadelrail adapter
 
Specificaties
•	Geschikt voor (bijna) alle standaard achterlampjes
•	De beste plaats voor een achterlamp
•	Snel te (de-)monteren spatbordje
•	Spatbord is stabiel en trillingsvrij 
•	Geschikt voor zadelrails van 7-9 millimeter
•	Zadel rail blijft volledig geschikt voor afstellen zadel positie
•	Roestvrij stalen montage boutjes
•	Spatbord afmeting: 75 x 290 millimeter
•	Totaal gewicht 65 gram
•	GoPro adapter optioneel te plaatsen 
•	Gemaakt en ontworpen in Nederland
•	Patent pending
 bgsbS
(min. 1)
v
002336 CloseTheGap Cover My Back 2 + LED light CoverMyBack2+
Een fietsproduct met focus op comfort en veiligheid in stijl, krijgt met de vernieuwde CoverMyBack2 series een volgende stap. Met de samenwerking van 2 Nederlandse bedrijven er in een praktische zadelrail bracket een minimalistisch spatbord én een achterlicht geïntegreerd. CloseTheGap werkt voor de verlichting samen met Spanninga. De krachtige en brede COB led zorgt ervoor dat je van achteren goed gezien wordt. Je klikt de lampmontage-elastiek in een handomdraai los, handig voor wanneer je de accu wilt opladen via een micro usb kabel. De bevestiging van de lamp aan de adapter is hierna in een handomdraai weer te maken.
Voor de plaatsing van het spatbord heeft CloseTheGap een uniek mechanisme ontworpen: je klikt het spatbord vast door deze op de rail te schuiven. Losmaken gaat door het indrukken van de knop en tegelijkertijd de beschermer naar achteren te trekken. 
Het spatbord komt ook los van de adapter wanneer je per ongeluk er met je been tegenaan komt bij op- of afstappen. Gebeurd dit dan kun je het spatbordje in een handomdraai weer terug op de rail klikken.
 
De CoverMyBack2+ is op drie manieren te gebruiken: als spatbord, achterlicht, of als een combinatie van spatbord en achterlicht.
 
Lamp specificaties: 30 Lumens – accu intern – usb oplaadbaar – 3 standen (fel – eco – knipper) 
Eco modus 8 uur / knipper - 10 uur / 5 uur felle stand
 
Voordelen: 
= lamp zit op de beste plek op ooghoogte automobilisten
= zadelrail montage beschadigt je zadelpen niet
= spatbord blijft goed op zijn plek zitten
= krachtige COB led lamp waarmee je goed gezien wordt
 db gdbdg
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next