SPARE PARTS (5 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001499 Hidemybell GoPro style adapter - black Met deze handige GoPro adapter van CloseTheGap bevestig je je GoPro camera eenvoudig onder je HideMyBell stuurhouder! Door middel van een roesvrijstalen boutje bevestig je de adapter en met de tripod aansluiting bevestig je de lamp of camera eronder. De adapter is compatibel met de HideMyBell Regular, Mini en de FI Mount van CloseTheGap. 

Specificaties CloseTheGap GoPro Style Adapter Zwart
Adapter voor je GoPro camera 
Compatibel met HideMyBell Regular, Mini en de FI Mount
Duurzame roestvrijstalen bout voor montage
Geproduceerd en ontwikkeld in Nederland
Lichtgewicht: 20 gram
Kleur: Zwart gg
(min. 1)
v
001500 Hidemybell uni light adapter - black Met de CloseTheGap Universal Light adapter bevestig je jouw verlichting onder je HideMyBell. Deze adapter is eenvoudig te bevestigen onder je HideMyBell met behulp van een sterk en duurzaam RVS boutje. Je kan jouw huidige koplamp op de adapter monteren, mits deze een stuurklem heeft. Tover je HideMyBell direct om tot een absolute alleskunner: lamp-, bel- en fietscomputer houder in één!

Specificaties CloseTheGap Uni Light Adapter Zwart
Handige adapter voor je verlichting
Eenvoudig te bevestigen onder je HideMyBell
Compatible met de HideMyBell Regular, Mini en de FI Mount
Compatible met lampen met een stuurklem
Sterke RVS boutjes
Gemaakt en ontwikkeld in Nederland
Gewicht: 20 gram
Kleur: Zwart lllll
(min. 1)
v
001506 @MyPhone Verander je mobiele telefoon in een handomdraai in een fietscomputer met onze universele adapterplaat. U kunt de @MyPhone veilig bevestigen dankzij de 3M plakstrip. Zo plaats je de adapter direct op een telefoonhoesje of op de achterkant van je telefoon. Klik vervolgens het geheel in een Garmin - Wahoo style computerhouder. Het product is erg praktisch voor als je op Zwift rijdt of je telefoon als fietscomputer wilt gebruiken. TIP: gebruik een specifiek telefoonhoesje voor (binnen) fietsen zodat je niet het adapterplaatje bij je dagelijkse telefoonhoesje hebt. Telefoonhoesje op de foto's is niet inbegrepen.

Specificaties:

Eenvoudige installatie zonder gereedschap
Compatibel met Garmin Edge / Wahoo-stijl computersteun
Sterke en duurzame 3M VHB-kleefstof sfgvzrgzrgrzg
001506
CTG0046
(min. 1)
v
001509 Adapter Willier Alabarda 2018 adapter - black Voor de populaire Wilier Alabarda stuur/stuurpencombinatie hebben we deze speciale adapter ontwikkeld. Hiermee kun je de HideMybell fi-mount op een stevige en stabiele manier bevestigen.
 
Specificaties
3 mm dikke aluminium plaat
Inclusief M4 rvs-bevestigingsbouten
Krasbestendige zwarte poedercoating
Lichtgewicht: 20 gram gfh
(min. 1)
v
001510 Set computer adapters - black Complete set adapters om de HideMyBell om te bouwen naar een ander type fietscomputer. Let op: door een optimalisatie in pasvorm is bij ons de Garmin en Wahoo passing 100% gelijk. Het enige verschil is de 90 graden verdraaide manier van monteren in de houder. Je kunt dus zonder deze set te bestellen de HideMyBell voor zowel Garmin als Wahoo computers gebruiken. rr
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next