PROMO (5 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001600 Cyclon Brush Kit Complete borstelset met 6 borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets. Bevat: De Cyclon zachte reinigingsborstel. Voor het reinigen van het frame en de onderdelen terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven. De borstel is gemaakt van speciaal ontwikkelde duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. De Cyclon borstel voor wielen en onderdelen. Gemaakt voor het gemakkelijk reinigen van velgen en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en heeft rubberen randen voor een optimale bescherming van uw fiets, de onderdelen en de lak. De Cyclon dubbelborstel. Gemaakt om het lastig te reinigen vuil te verwijderen van pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. De Cyclon harde detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. En de Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgehoopt vuil tussen de kransen. De borstel is gemaakt van duurzaam kunststof.  ffg
001600
B-110
(min. 1)
v
001838 CYCLON WINTER EMMER CYCLON WINTER EMMER

-550ML BIONET
-550 ML BIKE CLEANER
-125 ML WAX LUBE
-250 ML INSTAND POLISCH WAX
-250 ML BRAKE CLEANER
-2 BORSTELS
-1 MICRO VEZEL DOEK
-1 EMMER FVV
(min. 1)
v
001902 CYCLON Emmer All Weather Lube De nieuwe Cyclon Bike Care emmer. De inhoud van de emmer is ruim 10 liter en daardoor ook ideaal voor het schoonmaken van de fiets. De basis emmer wordt gemaakt in de versie All Weather Lube,  Wax Lube en Wet Lube. 

In deze emmer zitten de volgende producten: 
Smeermiddel – 125 ml
BioNet Ketting Reiniger – 550 ml
Bike Cleaner Fietsreiniger 550 ml
Instant Polish Wax – 100 ml
Cassette Reiniger en Detail Borstel 


 SZDFVQ
001902
EM-BASIS001
(min. 1)
v
001903 CYCLON Emmer Wax Lube De nieuwe Cyclon Bike Care emmer. De inhoud van de emmer is ruim 10 liter en daardoor ook ideaal voor het schoonmaken van de fiets. De basis emmer wordt gemaakt in de versie All Weather Lube,  Wax Lube en Wet Lube. 

In deze emmer zitten de volgende producten: 
Smeermiddel – 125 ml
BioNet Ketting Reiniger – 550 ml
Bike Cleaner Fietsreiniger 550 ml
Instant Polish Wax – 100 ml
Cassette Reiniger en Detail Borstel 
 WWXWX
001903
EM-BASIS004
(min. 1)
v
002555 CYCLON Essential Pack WAX  ***Vaderdag Cadeau Pack*** Een klein beetje aandacht voor je fiets rondom elke rit houdt je fiets in topconditie. Daarom zijn er de Cyclon Essentials. Vier producten en een eenvoudig stappenplan waarmee jij jouw fiets snel weer voorbereid op het volgende avontuur. Met dit pakket heb je alle producten in één keer.

Dit pakket omvat:

Bionet Chain Cleaner Triggerspray 750 ml
Bike Cleaner Triggerspray 750ml
Instant Polish Wax 250ml
All Weather Lube 125ml efezfezf
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next