REGULAR (2 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001504 HideMybell regular - red De unieke en nu vernieuwde HideMyBell van CloseTheGap is een zeer lichtgewicht stuurhouder en fietsbel in één voor alle fietscomputers! Met de HideMyBell heb je altijd en overal onopvallend een gestroomlijnde bel bij je! De houder is een zogenaamde ‘’Out Front’’ houder, geschikt voor alle fietscomputers, die zorgt ervoor dat je scherm goed zichtbaar is. De houder is gemaakt van duurzaam en sterk kunststof met RVS boutjes, is geschikt voor 31.8 mm sturen en weegt slechts 48 gram!

Specificaties CloseTheGap HideMybell Regular Rood
Unieke en lichtgewicht combinatie van een fietsbel en houder
Adapter voor alle fietscomputers meegeleverd
Onopvallende en luide fietsbel geïntegreerd
Bel en houder rammelen niet
Gemaakt van sterk kunststof
GoPro houder meegeleverd
Sterke RVS boutjes
Gemaakt en ontwikkeld in Nederland
Geschikt voor 31.8mm sturen
Gewicht: 48 gram
Kleur: Rood lll
001504
CTG0021
(min. 1)
v
002560 HideMybell regular 2 - black Elke echte stadsfiets heeft een bel, maar voor veel sportieve fietsers is dat een no-go: een bel op het stuur ziet er niet uit en het is niet aerodynamisch. Klinkt dit bekend? Dan is er onze oplossing: HideMyBell. De nieuwe generatie van de succesvolle HideMyBell regular computer mount is de regular2.

Het belangrijkste kenmerk van de regular2 is de integratie van een robuuste verenstaal belklepel met een intern messing hamertje. De belklepel is veilig en praktisch te bedienen met je hand om het stuur, ook met winterhandschoenen aan. Het heldere en harde geluid van de bel laat medeweggebruikers duidelijk horen dat je er aan komt. De modern vormgegeven houder is eenvoudig en snel te installeren dankzij het tweedelige klemontwerp dat overkomt van de lichtgewicht HideMyBell raceday sl welke is ontworpen voor Team Jumbo-Visma.

De alleskunner bevat daarnaast ook een bevestigingspunt voor een GoPro-adapter of de lamp adapter. Met alle producteigenschappen is de HideMyBell regular2 met recht dé meest functionele computerhouder op de markt.

Eigenschappen

Discreet geïntegreerde luide bel met 95 dB
Geleverd met adapters voor: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Lichtgewicht: 47 gram
Stalen belklepel met interne messing hamer.
31.8mm stuurdiameter passing
Houder van een sterke glasvezelversterkte kunststof
Patent pending
Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
In de verpakking

Adapters: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Optioneel

GoPro style adapter
UNI lamp adapter ,ykhgu,hh
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next