REGULAR (1 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002560 HideMybell regular 2 - black Elke echte stadsfiets heeft een bel, maar voor veel sportieve fietsers is dat een no-go: een bel op het stuur ziet er niet uit en het is niet aerodynamisch. Klinkt dit bekend? Dan is er onze oplossing: HideMyBell. De nieuwe generatie van de succesvolle HideMyBell regular computer mount is de regular2.

Het belangrijkste kenmerk van de regular2 is de integratie van een robuuste verenstaal belklepel met een intern messing hamertje. De belklepel is veilig en praktisch te bedienen met je hand om het stuur, ook met winterhandschoenen aan. Het heldere en harde geluid van de bel laat medeweggebruikers duidelijk horen dat je er aan komt. De modern vormgegeven houder is eenvoudig en snel te installeren dankzij het tweedelige klemontwerp dat overkomt van de lichtgewicht HideMyBell raceday sl welke is ontworpen voor Team Jumbo-Visma.

De alleskunner bevat daarnaast ook een bevestigingspunt voor een GoPro-adapter of de lamp adapter. Met alle producteigenschappen is de HideMyBell regular2 met recht dé meest functionele computerhouder op de markt.

Eigenschappen

Discreet geïntegreerde luide bel met 95 dB
Geleverd met adapters voor: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Lichtgewicht: 47 gram
Stalen belklepel met interne messing hamer.
31.8mm stuurdiameter passing
Houder van een sterke glasvezelversterkte kunststof
Patent pending
Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
In de verpakking

Adapters: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Optioneel

GoPro style adapter
UNI lamp adapter ,ykhgu,hh
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next