1000gr. (8 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001487 Il magistrale cycling coffe Bom van Balen - 1000gr De Flandrien van alle koffies
De "Bom van Balen" is de bijnaam voor de geweldige procyclist Tom Boonen. We vonden deze Colombiaanse koffie die zijn palmares eerde. De koffie van "Bom van Balen" heeft karakter, passie en explodeert in je mond. Deze koffie is geroosterd met twee snelheden (dubbele afvoertemperatuur mix) om de perfecte balans tussen smaak en espresso te bieden. Gebruik het voor melkkoffie en u wordt weggeblazen door de perfecte balans tussen de smaak van deze koffie en melk.

Smaak beschrijving:
De Colombiaanse bonen voor "Bom van Balen" vormen de basis voor de lekkerste cappuccino die je ooit hebt gehad. Een perfecte balans tussen een amandel- en citrustoets en een rijk mondgevoel van chocolade. Nootachtige smaken in een volle body met een rijke nasmaak.

land:
Colombia

Regio:
Ciudad Bolivar

Farm / Coop:
El Danubio

Oogst methode:
Nat proces

Bean verscheidenheid:
Colombia Supremo

Hoogte:
1800m

Roastprofiel:
Espresso gebraden

Brouw methode:
Espressomachine, semi- en automatisch

 GBVNBCF
(min. 1)
v
001489 Il magistrale cycling coffe Cima Coppi - 1000gr De passo dello Stelvio is al jarenlang de "Cima Coppi" van de Giro d'Italia. De Cima Coppi van Il Magistrale biedt de beste koffiebonen op de markt gemengd met de perfecte espresso. Deze koffie blaast je van je fiets in zoetheid en een perfecte balans tussen chocoladetonen, karamel en rood fruit. Sterk aanbevolen!

Smaak beschrijving:
We hebben twee geweldig smakende koffiebonen gemengd om de beste van deze bijna heilige koffiezones te creëren in onze Cima Coppi-blend. Een unieke blend met romige karamel- en chocolattonen. Verrassend fris en complex fruitig met een intens lichaam.

land:
Brasil / Ethiopië

Regio:
Cerrado / Sidamo

Farm / Coop:
Fazenda Berrador / ECX

Oogst methode:
Natuurlijk / nat proces

Bean verscheidenheid:
Catuai, Bourbon, Mundo novo / Heirloom Ethiopia Cultivar

Roastprofiel:
Espresso gebraden

Brouw methode:
Espressomachine, semi- en automatisch SDVSD
(min. 1)
v
001492 Il magistrale cycling coffe Der Panzerwagen - 1000gr Deze koffie is geroosterd voor iedereen die ooit de hevige pijn heeft geleden tijdens een individuele tijdrit over de weg. Het gaat erom dat je 100% van je capaciteit berijdt terwijl je longen naar lucht happen en je voelt je zo kapot dat je denkt dat je ziek zult zijn. Voordat je aan zo'n vreselijke onderneming begint, moet je voorbereid zijn met alle kennis die er is over het circuit, het weer en de competitie. Dat kunnen we helaas niet voor u doen. Wat we kunnen doen is je zo'n krachtige cafeïneschot geven dat je lichaam en geest automatisch de "kill-modus" binnengaan. Het drinken van "Der Panzerwagen" geeft je het gevoel dat je een wrede tank bent die lucht zal splitsen en alles wat je weg zou kunnen blokkeren. U kunt ons later bedanken voor het bereiken van een nieuwe PR-tijd.
Smaak beschrijving:
Onze Sulawesi arabica koffie heeft een complexe smaak, heeft een lage zuurgraad en heeft een kruidig, aards lichaam. Smaak van rijp exotisch fruit, donkere chocolade en kaneel zijn te vinden. Stoer maar met een zijdezachte afwerking.

Smaakprofiel:
Sterke smaak, intens donker en delicaat

Aroma smaken:
Donkere chocolade, rijp exotisch fruit en rokerige kaneel

land:
Sulawesi (Indonesië)

Regio:
Tana Toraja, Rantepao

Farm / Coop:
Kalossi

Oogst methode:
Nat peelingsproces

Bean verscheidenheid:
TimTim, 100% Arabica

Hoogte:
1,000-1,150

Roastprofiel:
Espresso gebraden

Brouw methode:
Espressomachine (semi- en automatisch), Mokapot DWSDDVQ
(min. 1)
v
001494 Il magistrale cycling coffe Dutch Cowboy - 1000gr Ons Double Shot-espresso-recept
Om de Dutch Cowboy Coffee te laten proeven hoe we de branding wilden, kun je de volgende stappen volgen voor een dubbele shot espresso:
1. Doseer gram gemalen koffie
2. Extractie tijd van seconden
3. Schotgewicht van 40 gram
Als je deze koffie tijdens je rit graag wilt proeven, stuur dan naar: Dekkers Tweewielers in Wanssum (NL). Je zou Wout daar kunnen zien als hij in Holland is.

#whereiswout

Informatie
Proefnotities:
Pittige Chocolade
Mondgevoel:
Volledige lichaam
zuurgraad:
Laag en delicaat
Intensiteit:
9 van de 10
Bronlanden:
Brasil
Regio's:
Minas Gerais
Producenten / boerderij:
Fazenda Berrador
Bijsnijden:
100% Arabica
Bonenverscheidenheid:
Veloso natuurlijk droog

Certificaten:
UTZ en Rainforest Alliance

Geroosterd profiel:
Donker Espresso Roast
Brouwmethode:
Espressomachine, op zijn best semi-automatisch
Volautomatisch D
(min. 1)
v
001767 Il magistrale cycling coffe RACING WASPS - 1000GR (Team Jumbo-Visma) Racing Wasps

We hebben deze koffie helemaal opnieuw ontwikkeld met de rijders van het team om te kijken waar we de smaak van de koffie een beetje kunnen aanpassen. Het is een van onze beste espressokoffies tot nu toe geworden en we merken dat andere teams het ook graag proberen ...

Favoriete koffie van: Wout van Aert

Broninformatie
Het is voor het eerst dat we koffiebonen uit de wijk Huabál in Peru gebruiken. Dit gebied staat bekend om de vele kopjes koffie van topkwaliteit die hier vandaan komen en dat proef je meteen. Deze bonen zijn verantwoordelijk voor de hoge chocoladesmaak in deze koffie.

Suke Quto is een telersvereniging in de Guji-zone in de Oromia-regio in Sidamo. Het wasstation en de molen zijn opgericht in 2005 met de visie om te werken met duurzame en milieuvriendelijke koffieteeltmethoden. De koffiebomen groeien in de schaduw van het natuurlijke bladerdak, wat een duurzame manier is om koffie te produceren, aangezien het op natuurlijke wijze mag groeien naast andere planten die de bodem en de natuur divers en gezond houden.

Smaakbeschrijving
De Racing Wasps koffiebonen zijn licht / medium gebrand en geven een stoere melkchocoladesmaak met frisse hints van zoete appels en hints van geroosterde amandelen. Het aroma van de koffie is licht krachtig en geeft je een mooie volle body. De koffie heeft een lekkere zoetheid en de afwerkingssmaak blijft in je mond hangen, net als chocolade.

Dit is een racewinnende koffie! ivyuctxrytew
(min. 1)
v
001802 Il magistrale cycling coffe Mechanics Choice 1000Gr.  lk;mohi
(min. 1)
v
001940 Il magistrale cycling coffe Mooiboy 1000Gr. Look pro go...
Onze Mooiboy (Pretty Boy) draagt ??een mooie polka dots, bijpassende fietsset, schoenen, helm en zonnebril. We hebben de typische Mooiboy in onze fietsgroep. We nemen onze hoed af en buigen diep voor deze innovators op de fiets. De tijd dat je serieus wordt genomen, ben je de enige van ons op de fiets, één persoon in twee afzonderlijke levens en culturen. We laten het performance gedeelte over aan de Stravaganza maar voelen dat we sneller gaan en de nieuwste mode drinken.
Smaakbeschrijving
Onze Mooiboy-koffiebonen zijn medium geroosterd om de natuurlijke zuurgraad en citrussmaak binnen te laten. Jasmijn, perzik en chocolade.
Beste Recept
Om de Mooiboy te krijgen hoe je het braadstuk krijgt, kun je de volgende stappen volgen voor een espresso-opname:
1. Doseer 19 gram koffiemaling
2. Extractietijd van 27 seconden
3. Schotgewicht van 44 gram
Buitencategorie Koffie
Deze koffie is de eerste in onze categorie Koffie. Categorie Koffie betekent dat de koffiebonen een zeer hoge score halen op de koffieschaal. We houden ervan om alleen voor deze koffie te kiezen die een cupping-score van meer dan 88 punten heeft. Een ander leuk onderdeel is dat we de bonen rechtstreeks van de boerderij of kippenren willen betrekken. Deze twee belangrijke punten geven ons een geweldige prijs voor hun uitstekende product. Het biedt ook een voortdurende relatie tussen de bronnen. Voor elke Hors Class Coffee geven we u de nodige informatie over de boerderij en de koffie.
Bron informatie
Suke Quto is een producentenvereniging in het Guji-gebied in de regio Oromia in Sidamo. Het bedrijf is opgericht in 2005 met de visie om te werken met duurzame en milieuvriendelijke koffielandbouwpraktijken. De koffiebomen groeien in de schaduw van de natuurlijke bosluifel, wat een duurzame manier is om koffie en andere producten te produceren.
De koffie wordt eerst met water gewassen en vervolgens mechanisch tot pulp verwerkt. Het slijm wordt verwijderd door natte gisting tussen 36-72 uur afhankelijk van het weer. De koffie wordt vervolgens 9-13 dagen op Afrikaanse bedden gedroogd.

Information
Tasting Notes:
Creamy Chocolate, Rich Jasmine, Soft Stonefruit
Mouth Feel:
Full body
Acidity:
Medium
Intensity:
8 out of 10
Source Countries: 
Ethiopia
Regions:
Guji, Oromia region, Sidamo
Farm/Producers:
Suke Quto; 68 smallholder farmers 

Crop:
2019 - 100% Arabica
Altitude:
1.800-2.200m
Process:
Fully washed, wet fermented, dried on raised beds
Bean Variety:
Ethiopian Heirloom

Certifications:
Organic

Roast Profile:
Medium Espresso Roast
Brew Method:
Espressomachine, semi automatic at best
Full automatic 
Mocapot

 dssvsq
(min. 1)
v
001941 Il magistrale cycling coffe Superprestige 1000Gr. The Modder of all cyclists
 
Buitencategorie Koffie
Deze koffie is onze tweede categorie koffie, naast onze Mooiboy-koffie. Categorie Koffie betekent dat de koffiebonen een zeer hoge score halen op de koffieschaal. We houden ervan om alleen voor deze koffie te kiezen die een cupping-score van meer dan 85 punten heeft. Een ander leuk onderdeel is dat we de bonen rechtstreeks van de boerderij of kippenren willen betrekken. Deze twee belangrijke punten geven ons een geweldige prijs voor hun uitstekende product. Het biedt ook een voortdurende relatie tussen de bronnen. Voor elke Hors Class Coffee geven we u de nodige informatie over de boerderij en de koffie.
Bron informatie
 
Smaakbeschrijving
Onze Superprestige-koffies zijn medium geroosterd om de natuurlijke zuurgraad in het smaakpalet achter te laten. Nectarine, pure chocolade en een vleugje vanille die perfect past bij de Superprestige-tijd van het jaar.
Beste Recept
Om de Superprestige te krijgen hoe je de beste opname voor een espresso-opname maakt:
1. Doseer 18 gram koffiemaling
2. Extractietijd van 28 seconden
3. Schotgewicht van 42 gram

Information
Tasting Notes:
Sweet Nectarine, Dark Chocolate, Vanilla
Mouth Feel:
Full body
Acidity:
Medium
Intensity:
7 out of 10
Source Country: 
Guatemala
Region:
Huehuetenango

Farm/Producers:
Finca los Naranjales 

Crop:
2019 - 100% Arabica
Altitude:
1.750masl
Process:
Dry fermented, fully washed
Bean Variety:
Bourbon Amarillo, Caturra, Catimor

Certifications:
Organic + Fairtrade
SCA Grading:
86 points

Roast Profile:
Medium Espresso Roast
Brew Method:
Espressomachine, semi automatic at best
Full automatic 
Mocapot xc q
(min. 1)
v
Prev[1]Next