TUBELESS 2.25 (5 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002068 HUTCHINSON TAIPAN 29x2,25 Tubeless Ready Black 127 Levert uitstekende lichtgewicht prestaties en grip.
Werpt modder van de zijkanten af dankzij  V-vormige noppen.
De grootte van de laterale noppen varieert om de grip onder verschillende hellingshoeken te verbeteren.
Progressief loopvlakpatroon en knopvorm.
Verkrijgbaar in RR XC of Enduro-rubber.
Ideaal voor alle soorten terrein en omstandigheden. zedccSC
(min. 1)
v
002069 HUTCHINSON TAIPAN 29x2,25 Tubeless Ready Black HARDSKIN Een zeer veelzijdige band, de Taïpan biedt prestaties, lichtheid en hechting, de onbetwistbare troeven. Wat de omstandigheden ook zijn, u komt op alle terreinen.
De ronde ballon blaast de meest sceptische mountainbikers weg wat betreft het vermogen van de Taïpan om een XC-band bij uitstek te zijn.
Ten slotte is het volume van de zijknoppen gespecificeerd om grip en laterale vervorming te optimaliseren. Regelmatig gebruikt door de beste XC-racers in gemengde / natte omstandigheden

29x2.25 54-622 Tubeless Ready Hardskin 66 770g
 zedccSC
(min. 1)
v
002093 HUTCHINSON TORO 29x2,25 Tubeless Ready Black Hardskin  TCGGVJLGVJLG
(min. 1)
v
002100 HUTCHINSON GILA 29x2,25  Black Tubeless Ready Black De Gila beschikt over bijbehorende knoppen en groeven voor een groter contact met de grond. Met als gevolg een betere flexibiliteit van de stijgijzers.
Op natte terreinen vergemakkelijkt het vierkante profiel de rijeigenschappen en elimineert het stijgijzersontwerp het ongemak van evacuatie.
Voor puristen is de Gila vooraan in de tegenovergestelde richting gemonteerd om de hechting bij het breken te maximaliseren. HGDND
(min. 1)
v
003046 HUTCHINSON PYTHON 2 27,5x2,25 Tubeless Ready Black HARDSKIN De Python 2, gewoon 20 jaar aan overwinningen op zijn naam!

Het legendarische vierkante profiel zorgt voor een uitstekende rijdbaarheid op alle gemengde en droge terreinen, met een specifieke knopbasis voor betere prestaties en een geoptimaliseerde hechting van de samengestelde karkas.

Geassocieerd met de ondersteunde zijkanten, is de laterale hechting uitstekend en de bijdrage van de Race Ripost®-compound zorgt voor het ideale gedrag voor herlanceringen, grip op hellingen en circuituitstapjes. Bij intensief gebruik zal je hem achterop nog meer waarderen.

De legende is geruststellend - rust verzekerd! nj, fvh, fvh
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next