26 INCH (5 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002026 HUTCHINSON PYTHON 2 26x2,1  Black WB De Python 2, gewoon 20 jaar aan overwinningen op zijn naam!

Het legendarische vierkante profiel zorgt voor een uitstekende rijdbaarheid op alle gemengde en droge terreinen, met een specifieke knopbasis voor betere prestaties en een geoptimaliseerde hechting van de samengestelde karkas.

Geassocieerd met de ondersteunde zijkanten, is de laterale hechting uitstekend en de bijdrage van de Race Ripost®-compound zorgt voor het ideale gedrag voor herlanceringen, grip op hellingen en circuituitstapjes. Bij intensief gebruik zal je hem achterop nog meer waarderen.

De legende is geruststellend - rust verzekerd!De Trail mountainbikespecialisten waarderen de Python 2 met zijn tractiecapaciteit aan de achterkant.

Met een vierkant profiel, zorgt het rijden onder lage druk ervoor dat het de grond krast in natte omstandigheden. In combinatie met Hardskin-versteviging, behoudt de Python 2 voldoende stijfheid aan de zijkanten om de wegligging te maximaliseren en te voorkomen dat hij van de velg glijdt.

Rijden met de Python 2 is een garantie dat de langste ritten met succes zullen worden voltooid!

MOGELIJKE COMBO met Cobra. nj, fvh, fvh
(min. 1)
v
002134 HUTCHINSON ROCK & ROAD 26x2  Black WB • Lage centrale noppen zorgen voor een zeer efficiënte en snel rollende band.
• Hoge knoppen aan de zijkant voor een uitstekende cornering
grip.
• Band voor licht gebruik.
• Blinkt uit op snel, droog terrein.  N ?FHV?JFH?
(min. 10)
v
002137 HUTCHINSON IGUANA 26x2  Black  BGSFDXC
(min. 1)
v
002142 HUTCHINSON ROCK II 26x2  Black WB Uitstekend geschikt voor sport- en vrijetijdsbanden.

Ondiepe middenknoppen zorgen voor tractie en prestaties.

Uniek gevormde knoppen.

Een allround performer en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. gbGDSB
(min. 10)
v
002708 HUTCHINSON IGUANA 26x2.0 TR Black WB Gebaseerd op onze legendarische Python, brengt de Cameleon het prestatieprofiel van die populaire XC-band naar een meer betaalbaar prijsniveau. De rubbersamenstelling is geoptimaliseerd voor grip en duurzaamheid, voor langdurige prestaties.  ZEFCFSdV
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next