40 (3 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
000391 SUPLEST OFFROAD PRO FLAT PEDAL Black/Green 40 Prestaties ontmoeten stijl. De nieuwe Flat Pedal Pro is de eerste Flat Pedal-schoen in onze suplest familie. Het combineert de prestaties van de Racing-modellen met het comfort van de Offroad-schoenen. Alle suplest features zijn geïntegreerd in de Flat Pedal Pro. Het bovenmateriaal is gemaakt van een materiaal dat lijkt op Kevlar, dat zeer duurzaam en licht is en nauwelijks water opneemt. Dankzij de ANATOMIC WRAP tongconstructie past de schoen soepel om de voet en de Boa® L6 sluiting zorgt voor een perfecte aanpassing. Binnenin zit de technische SOLESTAR fietszool. Een robuuste neus en de crankbeschermer bieden optimale bescherming voor de berijder. De aangrijpende "BEAR PAW 5" -zool van een rubbercompound van SUPerking biedt eersteklas grip op het pedaal en op het terrein. Het variabele Dot-profiel is ontwikkeld voor de best mogelijke balans tussen tractie en duurzaamheid van platte pedalen - tijdens het lopen op het terrein en zonder ooit grip op het pedaal op te geven GTBV4Z
(min. 1)
v
000924 Suplest PRO Offroad - BOA - Black/Black - SUPtraction black 40 De Offroad Pro biedt een uitgebalanceerde mix van prestaties en dagelijks comfort. Veilig en comfortabel op de trail, de schoen is gemaakt van geselecteerde materialen en uitgerust met de SUPtraction zool. Het race-georiënteerde bovenwerk is omgeven door een resistente, soepele microvezel, gecombineerd met inzetstukken, om het voetklimaat optimaal te regelen. Het Boa L6 sluitsysteem zorgt voor een zeer fijne en soepele sluiting. De stijve nylon tussenzool zorgt ervoor dat de pedaalkracht onmiddellijk wordt omgezet in voortstuwing. De aangrijpende SUPtraction-zool biedt een veilige grip, zelfs op korte klimgedeeltes.

Artikel nummer. 03,026.
segmenten OFFROAD REEKS
Gewicht 380 g (maat 42)
Kleur Zwart
Bovenmateriaal PU / Mesh
Sluiting BOA L6
zool SUPtractie T-rubber
Systeem compatibiliteit Crank Brothers, Look, SPD, Time gnvf ,x
(min. 1)
v
000957 Suplest SPORT Offroad - SUPtraction black 40 Onze Offroad-schoenen zijn gemaakt om te voldoen aan de eisen van all-mountain rijden, met de racegenen, terwijl we een sportief bovenwerk gebruiken voor een hoogwaardige joint met een rubberen SUPtraction-buitenzool. De rubberen buitenzool biedt geweldige grip en tractie wanneer je niet op de fiets zit.

Artikel nr. 03.031.
segment OFFROAD REEKS
gewicht 450 g (maat 42)
Bovenste materiaal PU / Mesh
sluitingveter
zool SUPtractie T-rubber
Systeem compatibiliteit Crank Brothers, Look, SPD, Time fverfvevefvefvaevefvae rr
(min. 1)
v
 
Prev[1]Next