LIGHTS (10 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001365 GLOWORM Alpha Plus Set 1200 Lumens 4h De geheel nieuwe Gloworm Alpha! Dit kleine 1200 Lumen-licht stelt de norm voor kwaliteit, lichtgewicht en betaalbare nachtrituelen als geen ander. Met een magere 69g (alleen licht) en met de kleinste voetafdruk van het Gloworm-bereik, is de Gloworm Alpha PLUS de perfecte optie voor helm- en stuurmontage.
De Alpha Plus wordt geleverd met een grotere 4-cells 6800mAh-batterij, in tegenstelling tot de 2-cellige 3400mAh die bij de Alpha wordt gevonden, waardoor je wat meer sap in de tank krijgt.
Personaliseer je Light Ouput - IMT (Intelligent Mode Technology)
IMT definieert de Gloworm ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om maatwerk te gebruiken.
Standaardinstellingen
Trail - Laag / Medium / Hoog. Speciale modus: Super Dim
Pendelen - laag / hoog. Speciale modus: Flash (1 Flash elke 2 seconden - Flitspatroon is Hoog / Laag / Hoog) Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elk type activiteit uitvoeren zonder de cyclus te hoeven doorbreken. Bovendien wordt de Alpha uitgeschakeld door de knop voor appx 5sec. IMT biedt u de flexibiliteit van verfijnde programma's en toegangsmodi tot de wereld. aaa
(min. 1)
v
001700 GLOWORM CX Light Set 1200 Lumens 2h De Gloworm CX tilt innovatie naar een nieuw niveau. De CX is veel meer dan een goed geprijsd forensenlampje - de CX brengt alles-in-één verlichting naar de toekomst. De CX maakt gebruik van op maat te vervangen optische lenzen om een ??straal te produceren die perfect is voor de gewenste toepassing, voor het gemak is hij oplaadbaar via USB en kan deze naadloos op de stangen of helm worden gemonteerd.
Met een gewicht van slechts 200 gram kan de CX tijdens gebruik worden opgeladen, wat betekent dat hij kan worden opgeladen met behulp van een USB-apparaat met dynamo. De CX is OTG (On The Go) geschikt en kan worden gebruikt om andere apparaten op te laden, zoals uw telefoon of GPS.
De CX heeft een vervangbare batterij voor langere looptijden en maakt gebruik van gemeenschappelijke montagesystemen voor ultieme veelzijdigheid.
Eenvoudig gemak!
Personaliseer je Light Ouput - IMT (Intelligent Mode Technology)
IMT definieert de Gloworm ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om het Gloworm-lampje in de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie. Onafhankelijke instellingen
Trail - Laag / Medium / Hoog. Speciale modus: Super Dim
Pendelen - laag / hoog. Speciale modus: Flash (1 Flash elke 2 seconden - Flitspatroon is Hoog / Laag / Hoog) Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een gestage lichtbundel te moeten onderbreken. Bovendien wordt de X2 uitgeschakeld door de knop vast te houden voor appx 5sec. IMT geeft je de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder ze elke keer te hoeven openen als je van de Hoge modus terug naar laag gaat.
1200 lumen
IMT-technologie
Aluminium behuizing
200 gram
Waterbestendig (IP65)
6.8 AHr lithium-ionbatterij
2 X Cree XP-G2 LEDS
Vervangbare optiek
Appx 2 HR-looptijd op Hoog (licht zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze dimmen en zal meer dan 3 uur aanhouden)
5HR Batterij minimale oplaadtijd (afhankelijk van ladingstoestand)
USB opladen
OTG (On The Go) Opladen van andere apparaten
Bar en helm monteren
Reisslot functie
2 Optisch systeem (Spot / Spot) en (Spot / Wide)
CX Light
6800mAH CX-batterij
31.8mm snelbevestiging stuurbevestigingFeedback verzenden

Geschiedenis

Opgeslagen

Community

 gg
(min. 1)
v
001701 GLOWORM Alpha Light Set 1200 Lumens 2h De nieuwste ontwikkeling van Gloworm Performance Products - De geheel nieuwe Gloworm Alpha! Dit kleine 1200 Lumen-licht stelt de norm voor kwaliteit, lichtgewicht en betaalbare nachtrituelen als geen ander. Met een magere 69g (alleen licht) en met de kleinste ruimtelijke voetafdruk van het Gloworm-bereik, is de Gloworm Alpha de perfecte optie voor zowel helm- als stuurbevestiging. De Alpha is een premium-optie met een hoge prijs voor diegene die de nachtelijke fietstochten tot aan de doorgewinterde enthousiastelingen willen bekijken.

IMT
De uitvoer van de Alpha is geoptimaliseerd voor uw activiteit met IMT (Intelligent Mode Technology).
2 door de gebruiker te programmeren modi - Trail (3 lichtniveaus), Commuter (2 lichtniveaus)
3 Speciale modi - Flitser (altijd aan met een hoge uitgangsimpuls), Noodstroboscoop (maximale uitvoer knippert elke 3 seconden), Dim (perfect voor het achteraf in de auto plaatsen van de fiets)
Bevestigingsopties
Een groot voordeel van het ontwerp is het vermogen om op de voorkant van de helm te monteren, wat betekent dat je nooit je licht op een andere overhangende boom zult vangen. Daarnaast kan het ook op het stuur of op de hoofdband worden gemonteerd (afzonderlijk verkrijgbaar) - het kan ook op een geweer of jachtboog worden gemonteerd met behulp van de Go-Pro-stijl helmsteun!

Specificatie
1200 lumen
Looptijd van 2 uur op maximale helderheid
IMT-technologie
2 X Cree XP-G3 LEDS
H.F.C - Ontwerp met hoge flexibele kabels
Light Head Assembly slechts 69 gram
Waterdicht (IP66)
3,4 AHr lithium-ionbatterij
2 Optisch systeem (Spot / Spot) en (Spot / Wide)
Lightset-inhoud
Gloworm Alpha
3.4AHr lithium-ionbatterij
Smart Charger met stekkeradapter
80 cm verlengkabel
Carbon-composiet 31,8 mm-staafhouder
Carbon-composiet helmbevestigingsklem met voet
2 x klittenbandsluitingen
Kabelbinders
Spot / Wide Spare Optic
Reservetas: O-ringen | Batterijschuim | Schroeven | Hexgereedschap
Instructiekaart
 pp
(min. 1)
v
001822 GLOWORM XSV Light Set 3400 Lumens (Wireless) 1h30 De Gloworm XS heeft nu een grote broer. Het Gloworm XSV-lichtsysteem levert 3400 lumen met behoud van de kleine vormfactor die van een Gloworm wordt verwacht. Het is slechts 2 gram zwaarder dan de XS en 10% groter. Ontworpen als een schijnwerper, creëert het een groter en gelijkmatiger bundelpatroon dan de XS.
De XSV kan op beide stangen (met de meegeleverde QR-bevestiging) of helm worden gemonteerd en is zo licht dat hij zelfs met een hoofdband kan worden gedragen! (Hoewel het misschien een beetje eXceSsiVe is) Dit licht is klaar voor alles wat je eraan kunt geven, een perfecte combinatie van helderheid, gewicht, looptijd en waarde. De XSV is klaar om golven te maken in de fietsgemeenschap.
Pas uw lichtopbrengst aan - IMT (Intelligent Mode Technology) IMT definieert de Gloworm-ethos van veelzijdigheid. IMT biedt de vrijheid om de Gloworm-lamp in de standaardinstellingen te gebruiken of volledig aan te passen voor ultieme personalisatie.
 
Standaard instellingen
Trail - Laag / Gemiddeld / Hoog. Speciale modus: Super Dim
Woon-werkverkeer - Laag / Hoog. Speciale modus: Flits (1 flits om de 2 seconden - Flitspatroon is Hoog / Laag / Hoog)
Speciale modi worden geactiveerd door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor kan de gebruiker elke buitenactiviteit uitvoeren zonder door de speciale modus te hoeven fietsen en een onderbreking van een constante lichtstraal te hebben. Bovendien wordt de X2 uitgeschakeld door de knop 5 seconden ingedrukt te houden. IMT biedt u de flexibiliteit van verfijnde programma's en modi zonder dat u ze elke keer opnieuw hoeft te openen wanneer u van de Hoge modus naar de lage modus gaat.


 nn
(min. 1)
v
002511 Gloworm X2 (2.0) lightset 2000 Lumens
(min. 1)
v
002512 Gloworm X2 (2.0) ADVENTURE lightset 2000 Lumens
(min. 1)
v
002513 Gloworm XS (2.0) lightset 2800 Lumens
(min. 1)
v
002514 Gloworm XS ADVENTURE (2.0) lightset 2800 Lumens
(min. 1)
v
002515 GLOWORM XSV (2.0) Light Set 3600 Lumens
(min. 1)
v
002516 Gloworm X2 (2.0) 1700 lumen
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next