DYNAPLUGGER (2 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
000633 Dynaplug® Dynaplugger DPD-4365 De Carbon Ultralite Bicycle Edition is gegoten in Glass-Filled Nylon; het is extreem stijf en sterk, maar weegt slechts 1,2 gram. De opduwbare siliconen einddop houdt de inbrengbuis vast en dicht het binnenopslagcompartiment af.
Speciaal ontwikkeld voor tubeless fietsbanden met geschaalde inbrengbuis en reparatiepluggen. Eenvoudig in gebruik, netjes en schoon. Geen behoefte aan "ruimers", rommelige lijmen of oplosmiddelen.
extra : 3x extra plug lite
(min. 1)
v
001147 Dynaplug® Megaplugger™ Tubeless Bicycle Tire Repair Tool  DM-1656 Met deze Carbon Ultralite Tubeless Megaplugger ben je zo weer onderweg wanneer je onverhoopt een lekke tubeless band krijgt. Met dit systeem van Dynaplug kun je dankzij het injectie systeem zeer simpel een plug in het lek stoppen. Hierdoor dicht je gemakkelijk het lek en kun je snel weer onderweg. Het complete reparatiesysteem past in het handvat, waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen in je achterzak of in je zadeltasje. Met deze set kun je je tubeless band repareren met de Mega pluggen en standaard pluggen van Dynaplug. Ook is de set gemakkelijk aan je stuur te monteren dankzij de bikeblock mount. 

Specificaties Dynaplug Ultralight Carbon Megaplugger
Lichtgewicht reparatie kit voor tubeless banden
Geschikt voor de ‘Mega’ en de ‘standaard’ plugs van het Dynaplug reparatie systeem
Gemakkelijk aan je stuur te monteren door de bikeblock mount
Zeer compact op te bergen
Alle onderdelen passen in het handvat
Dicht lekke tubeless banden zonder lijmen of andere vloeistoffen
Bevat:
2x Mega plugs
3x standaard plugs
Handvat
bikeblock mount
2x injectie buisjes: Mega en Standaard mega
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next