BEACHE WHEELS (1 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001919 9TH WAVE 4-SHORE CARBON DT 350 (only on order) Strandrace| 29er Wielen| Voor 2.25 - 2.6 Banden| Velgbreedte 33.5 - 40.0 mm (in/out)

Estimated delivery time: Standard wheels 2 - 3 days | Custom Color Wheels 6 - 8 weeks

Onze meest speciale en unieke wielset: de eerste en enige Aero mountainbike wielen ter wereld. 1635g

Speciaal ontworpen om aan de eisen van strandracers te voldoen. De niche in mountainbiken waar brede banden, snelheid en Aero-voordeel samenkomen. Daarnaast zijn het perfecte wielen in elke situatie waar het oppervlak los is en brede banden de beste keuze zijn, zoals snowbiking en Enduro.
Onderzoek maakte duidelijk dat een 42 mm diepe velg de beste maat is in combinatie met de toch al grote banden. De breedte van 40 mm buiten en 34 mm binnen is optimaal om de banden te ondersteunen zonder dat de band te rond of te vlak op de velg staat.
De velg heeft de typische 9th Wave kenmerken: we hebben de velgen asymmetrisch gemaakt. We doen dit met al onze velgen zodra we de mogelijkheid zien. Vanwege de asymmetrische vorm kunnen we wielen van betere kwaliteit bouwen met een minimaal verschil in spaakspanning tussen beide zijden van de wielen. De kwaliteit en rijeigenschappen van de wielen worden hier aanmerkelijk beter van.
De wielen zijn gebouwd met DT Swiss Aerolite spaken, messing nippels en met standaard of boost-naven. Andere configuraties zijn beschikbaar.

VENTIELEN EN  SCHIJFREMMEN
Alle 9th  Wave tubeless wielen worden standaard geleverd met velglint en lichtgewicht aluminium ventielen geïnstalleerd. En als je schijfremmen met jouw wielen bestelt monteren we deze gelijk, zodat je zo snel mogelijk jouw nieuwe wielen kan rijden! kydl
(min. 1)
v
   
Prev[1]Next