TUBELESS 2.25 (4 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002041 HUTCHINSON PYTHON 2 29x2,25 Tubeless Ready Black HARDSKIN De Python 2, gewoon 20 jaar aan overwinningen op zijn naam!

Het legendarische vierkante profiel zorgt voor een uitstekende rijdbaarheid op alle gemengde en droge terreinen, met een specifieke knopbasis voor betere prestaties en een geoptimaliseerde hechting van de samengestelde karkas.

Geassocieerd met de ondersteunde zijkanten, is de laterale hechting uitstekend en de bijdrage van de Race Ripost®-compound zorgt voor het ideale gedrag voor herlanceringen, grip op hellingen en circuituitstapjes. Bij intensief gebruik zal je hem achterop nog meer waarderen.

De legende is geruststellend - rust verzekerd!De Trail mountainbikespecialisten waarderen de Python 2 met zijn tractiecapaciteit aan de achterkant.

Met een vierkant profiel, zorgt het rijden onder lage druk ervoor dat het de grond krast in natte omstandigheden. In combinatie met Hardskin-versteviging, behoudt de Python 2 voldoende stijfheid aan de zijkanten om de wegligging te maximaliseren en te voorkomen dat hij van de velg glijdt.

Rijden met de Python 2 is een garantie dat de langste ritten met succes zullen worden voltooid!

MOGELIJKE COMBO met Cobra. nj, fvh, fvh
(min. 1)
v
002048 HUTCHINSON COBRA 29x2,25 Tubeless Ready Black Hardskin Het profiel van de Cobra heeft altijd de meest geïnformeerde beoefenaars gefascineerd: verbeterde knoppen in het midden en prominente zijtakken. Intrigerende!
Deze slimme mix zorgt voor een optimalisatie van rijdbaarheid en prestaties. Het vergemakkelijkt het veranderen van baan dankzij een uitstekende laterale hechting.
Het is de lichte directionele band bij uitstek geworden die u in alle situaties op uw gemak stelt. Op droog en nat terrein zullen de lichtheid en robuustheid en de hechting u overtuigen.
Zwaar gebruikt gemonteerd aan de voorkant in XC- en Marathon-wedstrijden.

29x2.25 /54-622 XC - CROSS COUNTRY 127 760g Tubeless Ready Hardskin feartae
(min. 1)
v
002069 HUTCHINSON TAIPAN 29x2,25 Tubeless Ready Black HARDSKIN Een zeer veelzijdige band, de Taïpan biedt prestaties, lichtheid en hechting, de onbetwistbare troeven. Wat de omstandigheden ook zijn, u komt op alle terreinen.
De ronde ballon blaast de meest sceptische mountainbikers weg wat betreft het vermogen van de Taïpan om een XC-band bij uitstek te zijn.
Ten slotte is het volume van de zijknoppen gespecificeerd om grip en laterale vervorming te optimaliseren. Regelmatig gebruikt door de beste XC-racers in gemengde / natte omstandigheden

29x2.25 54-622 Tubeless Ready Hardskin 66 770g
 zedccSC
(min. 1)
v
002100 HUTCHINSON GILA 29x2,25  Black Tubeless Ready Black De Gila beschikt over bijbehorende knoppen en groeven voor een groter contact met de grond. Met als gevolg een betere flexibiliteit van de stijgijzers.
Op natte terreinen vergemakkelijkt het vierkante profiel de rijeigenschappen en elimineert het stijgijzersontwerp het ongemak van evacuatie.
Voor puristen is de Gila vooraan in de tegenovergestelde richting gemonteerd om de hechting bij het breken te maximaliseren. HGDND
(min. 1)
v
Prev[1]Next