Supplementen (10 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
CY002 Cytosphere Fat Burner Fuel Green Tea 60+30 caps gratis NUT_PL_60/206  Fat Burner
(min. 1)
v
IN048 Inkospor  L-Carnitine concentrate  lemon 1L X-TREME L-Carnitine oncentrate Refreshing Lemon van InkosporInkospor ® X-TREME L-CARNITINE CONCENTRATE kan je vetverbrandende inspanningen ondersteunen om te helpen bij de opbouw van vetvrije lichaamsmassa.

Consumptie: 15ml  puur. Eventueel mengen met 250 ml water. Schudden voor gebruik! 1 portie (15ml) per dag. 
Het beste voor de training.

opslagruimte: Buiten het licht en bij kamertemperatuur bewaren.
Handelsnaam: Voedingssupplement met zoetstoffen
Netto gewicht: 1l

Merk op: De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. IN048
(min. 1)
v
IN049 Inkospor EAA Ice Tea Pfirsich 300g
(min. 1)
v
IN002 Inkospor X-Treme Creatine powder 500g 100% creatinemonohydraat voor topsporters tijdens intensieve krachttraining ! 
Geschikt voor intensieve spieropbouwende training
100 % pure Creapure® 
Verhoging van de fysieke prestaties
Wat is X-TREME Creatine Powder (500g)?
Een endogene stof die voornamelijk voorkomt in spiercellen en die de spierbatterijen kan opladen. Een creatinesupplementatie van minstens 3 g per dag leidt tot een toename van de fysieke prestaties tijdens een kortstondige, intensieve, herhaalde inspanning. 
Hoe werkt het?
Energie is nodig voor spierwerk. Energie wordt in het lichaam geproduceerd door het vrijkomen van de chemische verbinding ATP, een fosfaatgroep. Hierdoor ontstaat ADP uit ATP en komt er energie vrij die de spier kan gebruiken voor beweging. Deze energiereserves zijn echter slechts enkele seconden toereikend. Creatine kan de afgesplitste fosfaatgroep absorberen en vrijgeven aan de "energiezuinige" ADP. Dit maakt het weer de "energierijke" ATP. Creatine doses verhogen de hoeveelheid creatine in de spieren. 
Toepassingstips/dosering 
Neem dagelijks 3,4g poeder (1 afgestreken maatlepel) gedurende 4 weken met veel vloeistof. Neem dan 4 weken pauze. 
Consumptie: Meng 1 portie = 3,4 g (één theelepel) met water of een vloeistof met koolhydraten. 1 portie per dag gedurende 4 weken, dan 4 weken pauze. 
opslagruimte: Koel, droog en donker bewaren. Ongeopende minimale houdbaarheid tot het einde: Zie product. 
Handelsnaam: Voedingssupplement met creatine 
Netto gewicht: 0,5kg 
Merk op: Creatine is niet geschikt voor langdurige voeding, voor kinderen en jongeren, of voor mensen met een nierfunctiestoornis. Regelmatige inname kan leiden tot gewichtstoename. De aangegeven dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet geschikt voor kleine kinderen en jongeren en voor zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.  X-Treme Creatine
(min. 1)
v
IN004 Inkospor X-Treme Guarana amp 25ml NUT 60/111PL Energieboost met Guarana
Bevat 150mg cafeïne
Bevat magnesium en vitaminen
Verhoogt concentratie en alertheid
Ingrediënten: 
Water, fructose, acid: citric acid, guarana extract powder 6% (maltodextrin, guarana extract, caffeine), magnesium carbonate, preservative: potassium sorbate, flavouring, sweeteners: sodium cyclamate, acesulfame K and sodium saccharin; vitamin C, pantothenic acid, vitamin B6, vitamin B1.  Inkospor guarana
(min. 20)
v
IN023 Inkospor X-Treme Low Sugar 65gr De Low Glycemic Index-reep!
Eiwitreep (40% eiwit) bedekt met melkchocolade
Laag in suiker 1,7 g !!

 


Beschrijving: Proteïnereep (40% proteïne) bedekt met melkchocolade met zoetstof maltitol. Weinig suiker.
Smaak: Chocolate crunch.
Ingrediënten: 20% melkchocolade met zoetstof (maltitol-zoetstoffen, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaopasta, sojalecithine-emulgator, smaakstoffen), melkeiwitten, gelatine-hydrolysaat, polydextrose-vulstoffen, hydraterende glycerine, soja-eiwit, sojavlokken (soja-eiwit, tapiocazetmeel, zout), cacaoboter, magere cacao (2%), gehydrolyseerde tarwegluten, sojaolie, smaakstoffen, emulgator sojalecithine, sucralose-zoetstoffen.
Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben.
Kan sporen bevatten van eieren, walnoten, pinda's en sesam.

BE per portie: 0,0
Glutenvrij: Nee
Lactosevrij: Nee

 

Gebruiksaanwijzing: 1 reep per dag. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Waarschuwingen: Bewaren bij kamertemperatuur.
Nettogewicht: 65 g, 1 portie. Inkospor X-Treme Low Sugar
IN044 Inkospor X-Treme Supafit Muscle+ amp 25ml
(min. 1)
v
IN026 Inkospor X-Treme ZMB6 120 caps Zink, magnesium, vitamine B6.
 

Omschrijving: Voedingssupplement met zink, magnesium en vitamine B6
Ingrediënten: magnesiumcitraat, magnesiumoxide, hydroxypropylmethylcellulosecapsule, magnesiumbisglycinaat, zinkbisglycinaat, antiklontermiddel voor magnesiumzouten van vetzuren, pyroxoxidehydrochloride.
Nettogewicht: 74,6 g, 120 capsules van 622 mg, 120 porties
Verkooppakket: pot

 
Gebruiksaanwijzing: 1 capsule per dag.
Waarschuwingen: De aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen onder de drie jaar bewaren. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerd dieet.
Opslag: Bewaar op een koele, droge plaats. ZMB6
(min. 1)
v
IN020 Inkospr X-Treme Aminostrong 240 tabl Gehydrolyseerde wei-aminozuren!
Voor intense spierinspanningen. Voedingssupplement in tabletten met peptiden met een korte keten en vrije L-aminozuren afgeleid van het enzym gehydrolyseerde wei-eiwit.
Dankzij de specifieke procedure behoudt het alle aminozuren in de snelst assimileerbare vorm.
 

Omschrijving: Voedingssupplement met proteïnehydrolysaat. Geschikt voor topsporters na intensieve spierinspanningen.
Gehydrolyseerde wei-aminozuren, 24.000 mg aminozuren, 5.600 mg BCAA per portie!
Ingrediënten: gehydrolyseerde melkeiwitten (98,6%, Nieuw-Zeeland), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat).
Kan sporen bevatten van gluten, eieren en soja.


 
Aanbevelingen voor gebruik: 6 maal daags 3 tabletten innemen met een beetje vloeistof. Breek indien nodig de tabletten voordat u ze inslikt.
Waarschuwingen: Buiten het bereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld om een ??gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te vervangen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en bij kinderen, of in ieder geval voor langere periodes zonder het advies van de arts te hebben gehoord.
Opslag: Verwijderd houden van licht en bij kamertemperatuur. Gemaakt in duitsland.
 


Nettogewicht: 384 g (240 tabletten), 40 porties. aminostrong
(min. 1)
v
UP021 UP Be ripped Fuel 60 + 30 caps gratis NUT 60/118 De UP Ripped Fuel zorgt voor een ideale vetverbranding en boost  door de combinatie van guarana, L-carnitine,  groene thee en mineralen.
Gebruik 3 capsules bij ingaan van het laaste uur van een duurtraing of wedstrijd en voel de boost in combinatie met de Isomixx of Energy met glutamine 250ml.

De guarana en groene thee zorgen voor 69mg caffeine.

Als je wilt afslanken, neem dan 3 capsules 1 uur voor het ontbijt.
Work out: 3 capsules 1 uur voor de training UP021
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next