Carbon (6 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
VIDUVE84 Duke Lucky Jack SLS 3 Ultra carb rim disc  28sp
(min. 1)
v
DUXCV2017 Duke Lucky Jack SLS4 28mm 28h
(min. 1)
v
DUXCV2016 Duke Lucky Jack SLS4 30mm 28h
(min. 1)
v
DUXCV2008 Duke Lucky Jack SLS4 6STERS 28sp 26mm rim De velg van de kampioenen!

De Lucky Jack van DUKE is een zeer lichte en brede velg voor cross country en marathon gebruik. De velg biedt niet alleen een uitstekende laterale stijfheid, maar ook een grote band ondersteuning, zelfs bij het rijden op een lage luchtdruk wat resulteert in een opmerkelijk verhoogde grip en comfort. Het asymmetrische velgprofiel optimaliseert de spaakhoek om verschillende voordelen te bieden.

 De absorptie van botsenergie is met meer dan 20% verbeterd ten opzichte van het vorige model.
 De velgen profiteren van het SLS3-fabricageproces. Dit fabricageproces gaat vandaag de dag nog verder, aangezien het nu in een stofvrij laboratorium wordt gemaakt en er niet meer geschuurd of gelakt hoeft te worden. SLS3-producten zien er meteen uit de mal uitstekend uit. Omdat ze niet meer geverfd worden, kunnen de velgen niet bekrast worden.



 

Kenmerken van de DUKE Lucky Jack SLS3 6TERS
100% gemaakt van carbon
SLS3 vervaardiging
Tubeless Klaar
asymmetrisch profiel met 2.6mm offset
voor schijfremmen
 

Gewicht: 290g
Breedte 26mm



Details van de DUKE Lucky Jack SLS3 6TERS

Haakloze velg/ 
Dit type velg is veel sterker dan de traditionele clincher velg. Duke heeft deze technologie met groot succes toegepast op hun velgen sinds 2011

Burp-vrij systeem
De hiel van de band wordt op zijn plaats gehouden, ongeacht de bandenspanning en de toestand van de ondergrond. Dit voorkomt het risico dat de band van de velg loopt, zelfs als je vol gas geeft in de bochten.

Asymmetrisch profiel

Door het asymmetrische profiel kon DUKE de potentiële zijdelingse sterkte van het wiel en zijn stabiliteit verhogen zonder gewicht toe te voegen.
 De velgboringen zijn uit het midden geplaatst om de verstevigingshoeken te verbeteren voor een sterker, stijver wiel.

Bredere velg


Een bredere velg verhoogt het comfort voor de rijder in vergelijking met een band met dezelfde breedte gemonteerd op een smalle "standaard" velg vanwege het grotere luchtvolume in de band.

SLS (Super Licht Serie)

Deze velgen zijn 10% lichter dan de klassieke versie, terwijl ze precies dezelfde sterkte en stijfheid behouden. Ze worden vervaardigd in een verzegelde atmosfeer en vereisen geen retouchering aan de uitgang van de mal. Geen schuren of lakken, de afwerking is uitzonderlijk!



 

Maximaal systeemgewicht: 110 kg!


 SLS3 1
(min. 1)
v
DUXCV2013 Duke Lucky Jack SLS4 Ultra carb rim 28mm 28g  SLS3 1
(min. 1)
v
DUXCV2012 Duke Lucky Jack SLS4 Ultra carb rim 30mm 28g  SLS3 1
(min. 1)
v
  
Prev[1]Next